Fridhems Scenkonststudio i Malmö

ANSÖK HÄR !

Extra sökningsdag! 

Fredag 14/6 kommer vi att anordna en kompletterande sökningsdag till Fridhems Scenkonststudio

Inträdesprovet består av en workshop + en intervju. Du behöver inte förbereda något. Räkna med att provet tar hela dagen.  

Tid och plats

Tid: 8:30
Plats: Nydalateatern
Adress: Helenetorpsgatan 3, Malmö
Kontaktperson: Rayam Al Jazairi
Tel:0737-32 58 77

Mejla din ansökan där du anger ditt namn, din adress och telefonnummer till:
rayam.aljazairi@fridhemsfolkhogskola.se

Om utbildningen

Fridhems Scenkonststudio är en förberedande ettårig utbildning som vill öka den kulturella mångfalden på de svenska scenerna. Den vänder sig till dig som är intresserad av skådespeleri, med liten eller ingen erfarenhet, och som vill utforska konstnären i dig.

Under utbildningsåret arbetar vi med bland annat skådespeleri, dans/rörelse, storytelling, performance, sång, forumteater och skrivande/spoken word.

Syftet med utbildningen är att du som deltagare ska finna ditt egna, unika uttryck samt att uppleva andras så att en integration kan ske på flera plan.

Den ska ge verktyg inom scenkonstområdet så att du som deltagare kan göra medvetna konstnärliga val och för att skapa vägar för kommunikation.

Fakta

Fridhems Scenkonststudio är en ettårig utbildning. Undervisningen pågår från slutet av augusti till början av juni och bedrivs på heltid i Malmö. Den har plats för 18-20 studerande och är kostnadsfri.

Du måste vara minst 18 år och ha genomgått årskurs 9 i grundskolan. Studierna är studiemedelsberättigande när du fyllt 20.

Du får mer information om utbildningen och bidragsmöjligheter när du blivit antagen till skolan.