3D-modellering

26 Jun - 30 Jun

Fascineras du av former? Misstänker du att världen inte är platt? Har du lust att bygga din egen värld i datorn men är osäker på hur? Denna helt nya kurs lär dig bygga hus och andra former i 3D. Tillsammans bygger vi en fantasistad!

En kort introduktion avmystifierar den tredje dimensionen och visar verktygen. Varje deltagare bygger ett litet hus om dagen. Lärarna varvar individuell hjälp med klassundervisning. Efterhand sammanfogar vi modellerna till en gemensam stad. Vi går igenom vad vi lärt oss, inviger tillsammans vår stad och alla får stadsfilen med hem.

Kursen välkomnar både dig som aldrig tidigare 3D-modellerat och dig som vill fördjupa dina färdigheter. Enda förkunskapen är allmän datorvana. Miljön är Windows och programvaran är Sketchup 2017 som finns i gratisversion. Använd egen eller skolans laptop. Efter kursen behärskar du att bygga enklare 3D-modeller och kombinera dem till en avvägd komposition. Med kunskaperna kan du på egen hand fortsätta bygga fritt.

Kursledare är Anders Lyhagen och Felix Heuman. Anders arbetar som 3D-programmerare och Felix arbetar med visuell formgivning. De har hållit flera uppskattade internationella föreläsningar och seminarier om 3D. De älskar att skapa modeller, lära ut hantverket och tror att man lär sig bäst när man har roligt tillsammans. Alla är välkomna till 3D-kursen som skapar en ny värld!

Kostnad för kost och logi 4850 kr.

Bokningsgrad: Gott om plats

Anmäl dig till kursen