Skrivarsafari - ett äventyr på insidan

1 Jul - 5 Jul

Skrivandet behöver inte börja i huvudet. Det kan lika gärna börja i foten, när den nakensmyger i daggvått gräs. Kanske väcker det ett doftminne av våtvarm hammock, eller begär efter nyplockade hallon. Vågar du prova?

Skrivarsafari är ett äventyr på insidan. Du behöver inte ha skrivit en rad, eller så har du skrivit hela ditt liv. Du längtar efter att komma igång, eller hitta nya fantasivägar till dina berättelser. Med bilder, musik, guidade visualiseringar och annat spännande, kittlar vi våra sinnen och omvandlar det till text.

Vi ägnar oss åt övningar i grupp och individuellt, inne och ute, på lekfullt allvar. Ibland delar vi våra glimrande texter, ibland behåller vi dem för oss själva. Fritt och frivilligt. Du får stoff att ta med dig hem och arbeta vidare med. Äventyret börjar på insidan. Det blir magiskt.

AC Collin, författare och erfaren skrivpedagog, har varit guide för Skrivarsafari sedan sommaren 2010. Hon skriver romaner, noveller och berättelser för barn, och tycker att skrivande är ett utmärkt sätt att lära känna sig själv. AC är också terapeut (psykosyntes) och praktiserar det biblioterapeutiska arbetssättet med sina klienter.

Läs mer på www.kreagrafen.se

//Obs, det här är helt rätt: nakensmyger. Det ska alltså inte vara: naken smyger ;)  //

 Kostnad 5100 kr för kost och logi. Läs mer under praktiskt.

Bokningsgrad: Nästan fullt

Anmäl dig till kursen