Under texten- praktisk biblioterapi

8 Jul - 12 Jul

– praktisk biblioterapi

Kan litteratur få dig att utvecklas som människa? Kan en dikt få dig att upptäcka nya sidor av livet? Kan musik väcka känslor som får dig att tänka bortom horisonten? Det här är sommarkursen för dig som är nyfiken på att utforska vad som döljer sig i undertexten och mellan raderna.

AC Collin, handledare i biblioterapi och erfaren skrivpedagog, är din guide. Hon tar dig med på en resa där ni läser, lyssnar, samtalar och delar era upplevelser kring texter, bilder, filmer, musik och berättelser. Det blir också tid för eget skrivande, men du behöver inte ha erfarenhet av det. Kom som du är.

Om du arbetar med bokcirklar och skrivargrupper kan du få inspiration att använda det biblioterapeutiska arbetssättet i din verksamhet. 

AC Collin är även författare och terapeut (psykosyntes). Hon skriver romaner, noveller och berättelser för barn, och tycker att skrivande är ett utmärkt sätt att lära känna sig själv. AC är utbildad på PsykosyntesAkademin och Ersta Sköndal Högskola och praktiserar det biblioterapeutiska arbetssättet med sina klienter. AC är även guide för Skrivarsafari på Fridhem sedan sommaren 2010. 

Läs mer på www.biblioterapi.nu

Kostnad 5100 kr för kost och logi. Läs mer under praktiskt.


Bokningsgrad: Nästan fullt

Anmäl dig till kursen