Tai Chi

22 Jun - 26 Jun

Vill du ta steget från stelhet till smidighet och återuppväcka din energi i en träningsform som du kan utvecklas med och utöva hela livet? Som ökar ditt välbefinnande och förmågan att möta såväl med- som motgång i vardagen?

Tai Chi kallas ibland ”Den obesvärade kraftens konst” och utvecklades ursprungligen för självförsvar. Här integreras det fysiska yttre med det meditativa inre för att utveckla och förena kropp, själ och sinne. En slags rörelse- och andningsträning i medveten närvaro som ger dig ökat kroppsmedvetande, lugnare sinne och samtidigt bättre balans, koordination, smidighet och koncentration.

På kursen får du lära dig 24-formen (den korta Yang-formen). Dagen startar med självmassage och lätta yoga-/sträckövningar och avslutas med en meditativ stund. Inga förkunskaper krävs men upplägget passer även dig som gått kursen tidigare och känner dig lite ringrostig eller vill komma igång igen.

Kursledare är Marianne Telford, instruktör med över 25 års erfarenhet samt diplomerad Tuina-terapeut. Författare till Tai Chi för hälsa, kropp och själ och Qi Gong för hälsa, kropp och själ. Dessutom instruktör på Tai Chi- och Qi Gongresor till Kina, Indien och Vietnam.

Kostnad 5200 kr för kost och logi. 

Bokningsgrad: Fullbokat

Anmäl dig till kursen