Antagning

Samtliga anmälningar till våra kurser görs digitalt på vår hemsida.https://fridhemsfolkhogskola.se/ansoek/ansoek-till-kurs, under symbolen: "Anmäl dig till våra grymma kurser":

Allmänna kurser

Vänder sig till dig som saknar grundskole- och/eller gymnasieutbildning, eller som behöver förbättra dina kunskaper från grundskola eller gymnasium. Du kan också gå allmän kurs för din egen personliga utveckling och allmänbildnings skull. Vi startar kurserna både i januari och augusti. Du kan ansöka till våra allmänna kurser fram till och med terminsstart, MEN kom ihåg att vissa kurser blir snabbt fyllda, så ansöker du tidigare ökar det chanserna att bli antagen.

Tider för ansökningsintervjuer på allmänna linjen finns i kalendariet eller på respektive kurssida.

Kriterier till kurserna hittar på respektive hemsida: http://fridhemsfolkhogskola.se/utbildningar/allman

Kulturkurser

För att bli antagen på någon av foto-, film-, musik och teaterlinjerna måste du komma till våra inträdesprovsdagar. Tider för dessa finns i kalendariet samt på respektive kurs hemsida. Läs noggrant igenom vad som krävs för dessa dagar. Material i form av noter, teatersceneter eller andra uppgifter som vi vill att du skall förbereda finns på respektive hemsida för nerladdning.

Antagningar till Fridhems folkhogskola
Ladda ner fil