Projekttermin på Fridhems Musiklabb

ANSÖK HÄR !

Brinner du för musik och vill utveckla din individuella musikaliska röst? Vi tar nu emot ansökningar för en projekttermin på Fridhems Musiklabb under vårterminen 2019.  

Fridhems Musiklabb riktar inte in sig på en viss genre eller vissa instrument utan utgår från musik som ett fritt konstnärligt uttryck som kan ta sig många olika former. 

Tillsammans med andra deltagare jobbar vi med den kreativa processen och projektskapande, hur man formar ett projekt från idé till färdigt resultat. Du som söker är öppen och nyfiken, skriver egen musik och har en tanke om vad du vill utveckla musikaliskt.

På Fridhems Folkhögskola bor du i en klassisk kreativ folkhögskolemiljö tillsammans med deltagare på skolans andra kreativa utbildningar, film, teater, musik och allmän kurs. Vi ser internatet som en tillgång för den pedagogiska verksamheten och vill att deltagarna på de konstnärliga linjerna, foto, film, musik och teater bor på skolan.  Endast i undantagsfall ger vi dispens för att bo utanför skolan . För detta krävs att man har synnerliga skäl, t.ex. barn på annan ort m.m. eller om internatet är fullsatt.

Ansök senast 17 december. 

  • Bifoga ett videoklipp på 5-10 min där du spelar/framför musik.
  • Bifoga ett personligt brev på max 2000 tecken. I brevet bör framgå vem du är, vad som intresserar dig musikaliskt, varför du vill gå Musiklabbet på Fridhem och vad du kan bidra med till gruppen.

 

Läs mer om kostnader och annan info på Fridhems Folkhögskolas hemsida https://fridhem.fhsk.se/kursdeltagare/kostnader/